16 June, 2024

Trade Gold For Money

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

– Orang Makan Gaji Yang Nak Income Sampingan
– Guru-Guru Sekolah Yang Nak Duit Tambahan
– Suri Rumah Yang Nak Bantu Suami Cari Income Lebih
– Pelajar Universiti Yang Nak Cari Duit Poket Sendiri
– Usahawan Yang Mencari Cabang Lain Untuk Buat Duit Sampingan
– Orang Yang Dah Lama Bekerja Dan Mencari Kerja Part Time
– Pesara Yang Nak Isi Masa Lapang Dengan Buat Duit
– Graduan Yang Nak Langsaikan Hutang PTPTN

Saya Akan Bantu Anda Menyelesaikan Semua Masalah Di Atas Dengan Cara Menunjukkan Kepada Anda Beberapa Perkara Berikut

1. Kenali 3 Rahsia Ilmu TG4M – Saya akan kongsikan kepada anda tentang 3 rahsia untuk anda kuasai ilmu TG4M sepanjang sesi pembelajaran nanti. Lengkap ketiga-tiga proses ini, anda pasti dapat menggengam kejayaan dalam trading.

2. Ketahi Medium Trading – Terdapat beberapa medium trading yang akan anda ketahui dan salah satunya adalah medium komoditi yang akan saya ajarkan kepada anda iaitu bagaimana anda buat duit dengan trade Emas.

3. Tahu Waktu Trading Dunia – Waktu trading yang paling sesuai untuk anda trade ialah mengikut waktu trading dunia iaitu ketika bank-bank negara di buka dan ingin ditutup. Saya akan dedahkan kepada anda apakah waktu yang paling sesuai mengikut waktu Malaysia.

4. Ketahui 3 Rahsia Untuk Nak Buat Keuntungan – Saya akan dedahkan kepada anda 3 rahsia untuk anda buat keuntungan dalam trading gold. Rahsia ini akan saya tanamkan betul-betul dalam minda anda sepanjang sesi pembelajaran nanti. Anda berpegang kepada ketiga-tiga rahsia ini, saya yakin anda pasti berjaya.

5. Rahsia Formula CSI Dibongkarkan – Saya akan bongkarkan kepada anda formula CSI yang sangat memukau. Hanya berpandu kepada formula-formula CSI ini, masalah anda untuk mencari trend pasaran akan selesai dan anda boleh buat duit setiap hari tanpa bersusah payah duduk di bawah matahari yang terik atau mencari pelanggan.

6. Teknik Penyampaian Yang Menarik – Bagi membantu meningkatkan pemahaman anda di dalam kelas, saya akan menggunakan 3 teknik cara penyampaian ilmu yang sangat menarik. Saya akan gunakan audio, visual dan kinestatik untuk menjadikan sesi pembelajaran tidak membosankan.

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

Saya merupakan Profesional Engineering yang mempunyai syarikat perundingan kejuruteraan sendiri iaitu Kezo Consult Sdn Bhd. Namun, disebabkan minat yang mendalam pada emas dan perak telah menyebabkan saya menceburkan diri pula dalam bidang pelaburan emas dan perak.

Saya mula menceburkan diri dalam bidang pelaburan emas ini sejak tahun 2009 dengan berbekalkan azam yang kuat untuk mendalami ilmu tentang emas ini yang merupakan satu-satunya harta yang bernilai diberikan oleh Pencipta.

Sejak itu juga saya mendalami teknik-teknik melabur emas dengan betul, saya cuba menguasai teknikal analisis bagi pasaran emas dan Allah kurniakan saya ilham yang memudahkan saya untuk memahami ilmu tentang emas ini hinggakan saya berjaya menjadi pakar yang bukan sahaja dalam emas dan perak tapi juga di dalam menganalisis pasaran saham. Hampir 80%-90% analisis yang saya lakukan adalah tepat. Dari itu, saya memberi konsultasi mengenai pelaburan emas dan perak di dalam seminar-seminar yang dianjurkan.

Alhamdulillah, saya berjaya menjadikan emas sebagai salah satu pelaburan jangka panjang saya di samping menjadikan trading emas sebagai salah satu pendapatan sampingan jangka pendek yang lumayan.

Tidak lama itu, mentor saya iaitu Dr. Azizan Osman memberikan cadangan agar saya membuat seminar pelaburan emas untuk berkongsikan kepada orang ramai mengenai kelebihan pelaburan emas ini kerana tidak ada lagi orang Melayu yang boleh mengajar dan mendidik masyarakat tentang bagaimana untuk menjadikan emas sebagai magnet kekayaan.

Saya juga menulis buku Magnet Emas Magnet Kekayaan bagi berkongsikan kepada masyarakat tentang bagaimana menjadikan emas sebagai magnet kekayaan mereka. Bukan itu saja, bahkan saya juga membuat program Trade Gold For Money (TG4M) dan Simplified Trading Signal (STS) untuk mengajar masyarakat bagaimana untuk trade emas dengan cara yang betul dan selamat.

aktiviti tg4m

Nak Tahu Lebih Lanjut???

Klik sini…… TG4M