Kongsikan artikel ini

Anda nak dapatkan $30 secara percuma??

Ada satu cara untuk anda dapatkan ianya secara percuma. Anda hanya perlu buka akaun trading dan sahkan akaun tersebut. 

Setelah anda memuat naik file dokumen seperti identiti diri dan bil utiliti, anda dah boleh claim bonus $30 ni dalam akaun trading anda. 

Klik button bawah ni untuk open account ye..

Get Bonus

 

Nak Trade Sekali?

Kalau anda rasa nak trade, nak masukkan fund dalam akaun trading anda tapi takut akan kehilangan fund anda, anda boleh kecilkan profit @ loss anda dengan buka akaun micro.

Selalunya trader akan buka akaun standard. Tapi akaun micro pun okay cumanya profit dan loss anda akan semakin kecil. Tak adalah anda dapat profit macam orang lain.

Sebab tu sebelum anda buka akaun, pastikan dulu apakah motif untuk anda buka akaun. Adakah anda dah bersedia dengan ilmu trading ketika buka akaun, atau anda hanya sekadar suka-suka?

Nak dapatkan ilmu trading?

Anda boleh attent program yang kami anjurkan iaitu Trade Gold For Money (#TG4M). Tapi kalau anda rasa tak boleh nak datang ke Shah Alam untuk join kelas, anda boleh pilih untuk dapatkan DVD Gold Trading Intensive (GTI) yang merupakan TG4M berbentuk virtual learning. Sesuai untuk anda belajar di rumah. 

Anda boleh whats app hotline – +6016-438 6446 (AJL Media)..