16 June, 2024

Program TG4M 20 Ogos 2017- Siri 29

2 min read
pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis
Kongsikan artikel ini

Alhamdulillah..

Sedar tak sedar, program Trade Gold For Money (TG4M) semakin menghampiri ke siri-30. Setelah hampir 3 tahun program ini dijalankan setiap bulan, Alhamdulillah, ia masih lagi membantu orang di luar sana untuk mengubah taraf hidup mereka menjadi lebih baik.
.

Terkini, pada 20 Ogos 2017 program TG4M telah pun melabuhkan tirainya. Program TG4M ini masih lagi mendapat sambutan dan menerima peserta dari pelbagai tempat dan golongan. Dari yang usia 20an hingga ke usia lewat 40an, masing-masing cuba untuk merubah nasib hidup mereka di kala krisis ekonomi yang semakin menghampiri ini.
.

Berdasarkan pemerhatian kami, kebanyakan peserta yang hadir program TG4M ini adalah mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan serta mengukuhkan lagi taraf kewangan mereka. Kami dari AKademi JL tetap setia membantu anda semua yang ingin mendapatkan income sampingan atau duit poket setiap hari dengan hasil titik peluh usaha anda sendiri. Dan bukannya hasil menunggu keuntungan dari syarikat pelaburan yang menjanjikan dividen tiap bulan yang lumayan.
.

Ya.. Kami di sini sedia memberikan didikan kepada anda di luar sana supaya anda tidak tergolong dalam peratusan mangsa yang ditipu oleh scammer. Dan terbukti, sudah semakin ramai trader berjaya yang kami lahirkan. Anda boleh lihat testimoni-testimoni dan result peserta kami di page FB Cangkul Sakti.

Kami berharap agar kesemua peserta yang hadir program TG4M ini dapat mengaplikasikan segala ilmu yang telah dicurahkan semasa dalam kelas dengan sebaikya. Hanya latihan demi latihan sahaja mampu menjadikan diri mereka berjaya.
.

Kami tetap memberikan sokongan terhadap peserta walaupun program telah berlalu. Medium channel telegram yang khusus buat semua alumni TG4M ini menjadi ruang untuk mereka bertanyakan soalan sekirangnya terdapat kemusykilan. In shaa allah, akan ada alumni TG4M atau Ir Sofian sendiri akan menjawab pertanyaan berikut.
.
.

Kami mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada anda yang telah menghadiri program TG4M ini. Semoga anda menjadi trader kaya dan berjaya.

pelaburan emas, gold investment, gold trading, technical analysis

Jangan lupa untuk daftar program kami ini di sini ye ==> TG4M

About Author