1 March, 2024

Dari ‘zero knowledge’, akak ni berjaya dapat 29.9% profit dlm masa 3 bulan

2 min read
Kongsikan artikel ini

Tak Tahu Tak Boleh Berjaya?

Siapa kata orang yang tak tahu apa-apa langsung pasal trading tak boleh berjaya?
.

Waima Zero Knowledge pun, asalkan ada kemahuan, pasti ada jalan terbaik.
.

Seperti salah seorang peserta TG4M kami, iaitu Pn. Zuraihan Rahman. Asalnya beliau hanya seorang wanita yang tidak tahu apa-apa langsung pasal trading. Rupa trading. Cara trading. Apatah lagi teknik trading.
.

Namun, berbekalkan azam dan tekad yang kuat untuk mendapatkan duit sampingan bagi membantu kewangan family nya dan mendapatkan hidup yang lebih terjamin, beliau cuba untuk mempelajari ilmu dan teknik trading yang betul.
.

Walaupun belum tahu kemanakah arah tuju nasibnya selepas ini. Adakah beliau mampu berjaya atau tidak. Beliau pasakkan dengan yakin bahawa jika sudah tersurat itu rezekinya, haknya, ia pasti tidak akan lari kemana.
.

ir-sofian-akademi-jl-pn-zuraihan

Hasil latihan demi latihan, dan mendapat guideline sepanjang join group coaching TG4M, dalam masa 3 bulan sahaja beliau telah memperoleh 29.9% profit di dalam akaun trading beliau.
.

Sudah pasti pembelajaran itu tidak akan terhenti begitu sahaja kerana ilmu itu sebenarnya sangat luas. Usaha, yakin dan tawakal. Insyaallah… Kejayaan akan menyusul dibelakang anda.
.

Semoga kisah Pn. Zuraihan ini akan dapat menjadi motivasi bagi anda di luar sana yang masih lagi mencari kekuatan untuk menceburkan diri dalam bidang trading gold ini.
.

Apa-apa pun, pasangkan niat yang betul, dan belajar lagi dari guru yang betul dengan menggunakan teknik yang betul.
.
.
ir-sofian-akademi-jl-perkongsian-kisah-pn-zuraihan

Admin – FT

About Author