23 May, 2024

3 hari lagi Program TG4M Siri 20

2 min read
Kongsikan artikel ini

Program TG4M Siri 20

Program Trade Gold For Money Siri ke-20 bakal berlangsung pada Ahad ini di Training Center Richworks Seksyen 13, Shah Alam bermula jam 9.00pagi hingga 5.30petang. Bagi anda yang masih belum mendaftar, masih sempat untuk anda sertai kami.

Program yang konsisten setiap bulan dari Akademi JL ini bakal menerapkan kepada anda 3 pillar yang merupakan sumber kekuatan dan kejayaan bagi setiap trader. Kerana peri pentingnya 3 pillar ini kepada trader yang akan membawa trader kepada jalan success atau loss.

Selain itu, program TG4M ini turut mengajarkan kepada anda cara untuk anda membaca chart market melalui indikator-indikator yang dirumus khas dari speaker kami, Ir Sofian yang sememangnya pakar dalam bidang trading gold dan teknikal analisis.

Walaupun anda langsung tidak ada ilmu tentang market gold dan trading, itu tidak menjadi masalah. Ir Sofian akan memberikan penerangan dengan bahasa yang mudah untuk anda fahami. Banyak sudah peserta sebelum ini yang ‘kosong’ dalam bidang trading tetapi sudah berjaya dalam trading gold.

Anda pun boleh berjaya juga seperti mereka.
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk belajar dari Ir Sofian. Dan jangan lepaskan peluang untuk anda kenali dunia bidang trading gold dengan lebih mendalam. Anda pasti tidak akan menyesal menambahkan ilmu dalam bidang ini.

ir-sofian-akademi-jl-3-hari-lagi-program-tg4m

Cepat-cepat hubungi talian Hotline Akademi JL.

#irsofian.com
#akademijl.com

Admin – FT

About Author