14 April, 2024

Mengapakah Ramai yang Mengaut Keuntungan dengan Trade Gold For Money ni?

2 min read
Kongsikan artikel ini

Mengapakah ramai yang mengaut keuntungan dengan Trade Gold For Money ni?

Ramai yang hairan melihat result peserta Trade Gold For Money (TG4M) kami yang mendapat keuntungan dari hasil trading mereka.

Mengapa ramai yang dapat mengaut keuntungan?

Untuk menjawab persoalan tersebut, sila baca di bawah ini.

——————-

Sudah ramai yang menyertai program TG4M kami yang menjadi trader berjaya. Ramai yang berjaya mengaut keuntungan setiap hari dengan trading gold.

Mengapa mereka berjaya? Apa rahsianya?

Berbalik kepada posting semalam, kami telah memberitahu kepada anda bahawa trading gold ini merupakan trading untuk komoditi, oleh itu ia menjadi rebutan ramai.

Selain itu, trading gold ini juga membuka lebaran yang lebih besar dalam pasaran dunia kerana pasaran gold ini merupakan pasaran dua hala bukan seperti pasaran saham di Bursa Malaysia.

Jika kita lihat dalam pasaran saham atau dipanggil Stock market, waktu trading sahamnya di Malaysia adalah dari pukul 9 pagi hingga 5 petang. Dan ia hanya melibatkan perdagangan satu hala sahaja. Trader hanya boleh memasuki position dalam keadaan pasaran sedang menaik.

Akan tetapi, perdagangan dua hala bagi trading gold ini pula berlainan. Kita boleh memasuki pasaran gold ketika pasaran sedang menaik atau menurun. Dan di sinilah bestnya apabila kita dapat mengaut keuntungan dari kedua-dua keadaannya.

ir-sofian-akademi-jl-mengaut-keuntungan-dri-trading-gold

Jika pasaran emas naik, kita boleh peroleh keuntungan, jika pasaran emas turun pun kita boleh mendapat keuntungan.

Apakah anda tidak suka mendapat keuntungan?

Oleh itu, di dalam program TG4M, pelajar-pelajar boleh mengambil kesempatan melakukan perdagangan dua hala, 23 jam sehari dan 5 hari seminggu.

Mereka lebih fleksibel berurus niaga pada waktu lapang mereka dan mereka boleh mencari trend yang bersesuaian sahaja untuk mereka trade.

Jadi anda bebas mencari peluang untuk memasuki pasaran ketika sedang naik atau turun.

——————–

Nantikan sambungannya…

Tunggu…

Anda digalakkan Like & Share posting ini.

Admin – FT

About Author