16 June, 2024

Year Planner Akademi JL 2016

2 min read
Kongsikan artikel ini

Setiap tahun Ir Sofian dan pihak Akademi JL akan mempunyai Year Planner untuk program-program kami yang bertujuan untuk ‘Educate’ orang ramai di luar sana yang memerlukan ‘guideline’ dan ‘mentor’ yang betul dalam bidang pelaburan.

Untuk pengetahuan anda, Akademi Jutawan Logam a.k.a Akademi JL adalah School of Investment & Technical Analysis.Dan antara program yang dianjurkan oleh Akademi JL adalah program:

– 60 Minit Q & A
– Bursa Station Mastery (BSM)
– Gold Investment Mastery (GIM)
– Trade Gold For Money (TG4M)
– Coaching TG4M
– Simplified Trading Signal (STS)

Untuk tahun 2016, pihak Akademi JL aktif dalam menjalankan program Trade Gold For Money (TG4M) di mana program TG4M ini diadakan setiap bulan.

Kesinambungan program TG4M ini, program Coaching TG4M dijalankan pula selama 3 bulan bagi peserta yang menyertainya agar mendapat bimbingan langsung dari Ir Sofian tentang bagaimana dan bila waktu yang sesuai untuk trading. Selain mendapat signal dari Ir Sofian, pelajar juga dapat berjumpa secara eksklusif sebanyak 2x bersama Ir Sofian. Sebarang persoalan atau pertanyaan atau permasalahan yang dihadapi boleh dikemukan dan diajukan. Dan In Shaa Allah, Ir Sofian akan memberikan maklum balas yang baik.

Manakala, program Simplified Trading Signal (STS) diadakan 3 kali dalam setahun. Ilmu di dalam STS ini sangat meluas dan melain. Teknikal analisis yang dipelajari sangat-sangat membantu dalam menentukan sesuatu signal.

Oleh itu, kami ingin tujukan KHAS UNTUK ANDA! YEAR PLANNER Akademi JL sebagai rujukan anda yang sentiasa mengikuti perkembangan program-program Akademi JL.

Kami kongsi kan jadual program kami iaitu dari bulan September hingga Disember 2016 akan datang. Ini juga sebagai rujukan bagi mereka yang masih belum berkesempatan menghadiri program Akademi JL dan anda yang berminat untuk menyertai kami boleh lah merancang jadual anda.

Sekiranya anda mempunyai persoalan atau berminat untuk menyertai mana-mana program, anda boleh lah menghubungi (SMS @ WhatsApp) talian hotline kami: +6019-3226769

ir-sofian-akademi-jl-kalendar-program-akademi-jl-2016

Terima kasih atas sokongan semua follower Ir Sofian & Akademi JL.

Mohon share kepada rakan-rakan ye!

#irsofian.com
#akademijl.com

Admin -FT

About Author