14 April, 2024

5x Ir Sofian di Pentas RYRR

2 min read
Kongsikan artikel ini

Untuk pengetahuan semua, pada Ahad lepas Ir Sofian telah dijemput untuk menjadi salah seorang speaker di pentas Retire Young Retire Rich (RYRR) Dr Azizan Osman untuk berucap soal Emas Fizikal.

ir sofian akademi jl ir sofian dipentas RYRR

Dan Team Akademi JL pun turut serta ke sana untuk memberikan semangat kepada speaker kami, Ir Sofian. Sewaktu di sana, Akademi JL melihat betapa besarnya program RYRR ini dan cara urus tadbir mereka sangat bagus. Secara tidak langsung, Team Akademi JL juga berharap suatu hari nanti kami juga akan mendapat pencapaian yang seperti mereka.

Berbalik soal talk yang Ir Sofian sampaikan di pentas RYRR, sebenarnya terlalu banyak penyampaian yang Ir Sofian cuba sampaikan. Dalam masa yang terhad, terlalu banyak input penting yang diberikan oleh Ir Sofian.

Kali ini merupakan kali kelima Ir Sofian memberikan talk di pentas RYRR. Untuk pengetahuan anda, Ir Sofian mula dijemput memberikan talk di pentas RYRR adalah sejak tahun 2012 lagi dan sehingga kali ini, Ir Sofian masih lagi dijemput untuk memberikan talk di program Dr Azizan Osman ini.

ir sofian akademi jl di pentas RYRR dari 2012-2015

ir sofian akademi jl di pentas RYRR dari 2012-2015 03

Anda boleh lawati laman web irsofian.com untuk membaca apakah yang disampaikan oleh Ir Sofian.
.
.
Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana cara untuk anda menyimpan dan buat duit dengan Emas Fizikal, anda boleh mendaftar program Gold Investment Mastery (GIM) kami.

Anda boleh hubungi Team Akademi JL ditalian +6019-322 6769 untuk mendapatkan bantuan dan maklumat lanjut mengenai program.

#AkademiJL
#IrSofian
#Ajl

About Author