14 April, 2024

8 Hari lagi kita akan bertemu di Program Simplified Trading Signal #STS

1 min read
Kongsikan artikel ini

 

STS Banner May

 

Assalamualaikum wbt semua..

Kami doakan anda semua sentiasa sihat hendaknya.

 

 

Disini kami ingin memberitahu anda sesuatu berita penting..

 

8 Hari Lagi kita akan berjumpa dalam program Simplified Trading Signal #STS yang akan berlangsung selama 3 hari iaitu pada 7-9 Mei 2016. Pasti ramai tertunggu-tunggu program Simplified Trading Signal #STS yang hanya diadakan sebanyak 3 kali setahun.

 

 

Apa yang ISTIMEWA dalam program Simplified Trading Signal ini?

 

 

Yang ISTIMEWA nya adalah MODUL yang berkualiti, padat dan mudah difahami. Selama 3 hari, Ir Sofian akan berkongsi dengan lebih lanjut mengenai Teknikal Analisis untuk melihat semua pasaran dengan lebih jelas dan dapat menjangkakan sesuatu yang akan berlaku pada masa akan datang. Ini boleh membantu anda yang bergelar seorang Trader dan melalui banyak kerugian dalam Trading untuk melihat dan mengesan apa kesalahan anda dan membuat ROADMAP yang terbaik dalam Trading selepas menghadiri program Simplified Trading Signal #STS ini.

 

 

Jangan lupa akan janji temu kita pada 7-9 Mei 2016 untuk program Simplified Trading Signal #STS yang akan berlangsung 8 hari sahaja lagi. Rugi kalau terlepas peluang lagi untuk HADIR kali ini kerana program ini hanya dibuat 3 bulan sekali sahaja.

 

 

Bagaimana nak mendaftar?

Anda yang berminat untuk mendaftar boleh ke link dibawah,

http://bit.ly/ajlsts

 

Jumpa anda minggu hadapan ye!

 

 

#AkademiJL

About Author